Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των αγωγών ύδρευσης στον φέροντα οργανισμό της νέας γέφυρας στο Αλυγαρόρεμα και οι συνδέσεις με το δίκτυο υδροδότησης των Αλυκών.
Θυμίζουμε ότι το δίκτυο ύδρευσης είχε αποξηλωθεί από την παλιά γέφυρα και είχε τοποθετηθεί προσωρινά στην κοίτη του ρέματος έως ότου κατασκευαστεί η νέα γέφυρα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, «με ενισχυμένα συνεργεία ολοκληρώσαμε με ταχύτητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, τις εργασίες μετατόπισης και εγκατάστασης του δικτύου ύδρευσης μετά την κατασκευή του φέροντα οργανισμού της νέας γέφυρας».
Στόχος ήταν να μην καθυστερήσουμε τις εργασίες που αφορούν την ΔΕΥΑΜΒ ούτε μία μέρα, σύμφωνα και με τη δέσμευση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου η νέα γέφυρα να παραδοθεί προς χρήση στους καθορισμένους χρόνους.
Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τους και να σημειώσω και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια των εργασιών μας με την εταιρεία κατασκευής της νέας γέφυρας.














