Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026 16:37
ΘεσσαλίαΛάρισα

Ναρκωτικά και ζυγαριές εντοπίστηκαν σε σπίτι 47χρονου στη Λάρισα






Στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί στη Λάρισα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από τον συλληφθέντα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε και σε έλεγχο που ακολούθησε, τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 97,5 γραμμαρίων

  • Μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 4,4 γραμμαρίων

  • Δύο ζυγαριές ακριβείας, εκ των οποίων η μία έφερε υπολείμματα κοκαΐνης

  • Ένα κινητό τηλέφωνο

Ο 47χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τυχόν διασυνδέσεις του συλληφθέντα..