Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026 09:34
ΒόλοςΤοπικά

”Αθωώνει” την 38χρονη Βολιώτισσα που προφυλακίστηκε για πορνογραφικό υλικό της κόρης της, ο σύζυγός της – Τι υποστηρίζει






Τη δική του εκδοχή για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει η 38χρονη μητέρα, δίνει ο σύζυγός της και πατέρας των 3 παιδιών της. Η γυναίκα οδηγήθηκε στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενη με κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, καθώς στο κινητό τηλέφωνο του 7 ετών παιδιού της βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με το ίδιο το παιδί.

Ο σύζυγός της μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” δήλωσε:

“Υπήρχε ένα ανήλικο παιδάκι που έπαιξε με το κινητό του και έκαψε τη μάνα του. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω να τελειώσει η διαδικασία. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό και θα αποδειχθεί αυτό, γιατί η παιδίατρος των παιδιών μας επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες που βλέπουν τα παιδιά είναι φυσιολογικές για μωρό 4 ετών. Δε μπορεί ένα παιδάκι 4 ετών να το βάλουμε να κάνει παιδεραστία. Έχασε το κινητό η μικρή μου κόρη στις 31 Δεκεμβρίου. Είχε τραβήξει κάποιες πόζες την αδερφή της που έβγαινε μέσα από το μπάνιο του σπιτιού μας. Το κινητό το χάσαμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Απλώς βρέθηκε στο drive της γυναίκας μου το κινητό, γιατί έχουν το ίδιο email. Η γυναίκα μου είναι αθώα και βρίσκεται στη φυλακή κι εγώ μεγαλώνω 3 παιδιά μόνος μου. Είναι μία διαδικασία 3-4 μήνες για να τη βγάλουμε από τη φυλακή. Αν οποιοσδήποτε γονιός έχει έστω μια γυμνή φωτογραφία του παιδιού του, κατηγορείται για παιδεραστία, εκεί καταντήσαμε”