Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023 00:56
Άλλες Ειδήσεις

Τέσσερα μυστικά που δεν γνωρίζετε για το σεξ


Όλοι κάνουμε σεξ ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού! Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι το σεξ είναι κάτι φυσικό και κυρίως βιολογικό, η συγκεκριμένη πράξη έχει αρκετά θα λέγαμε μυστικά τα οποία ούτε καν θα μπορούσαμε να φανταστούμε! Πώς λες ότι ξέρεις κάποιον και στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν απλά ένα… ψέμα, κάπως έτσι συμβαίνει και στην προκειμένη, μόνο που φυσικά το sex είτε το γνωρίζεις καλά είτε και όχι, ψέμα δεν θα είναι ποτέ! Μπορεί λοιπόν να είναι μία απλή πράξη, ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, ή και όχι αποκλειστικά, αλλά το σεξ είναι πολλά περισσότερα! Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποια απίστευτα πράγματα τα οποία ίσως και να μην γωρίζατε για το σεξ και τα οποία σίγουρα θα σας… εντυπωσιάσουν!

 

1. Tα γονίδια παίζουν ρόλο στην πρώτη φορά: Σίγουρα το πότε θα κάνει κάποιος σεξ για πρώτη φορά, έχει να κάνει με δικές του επιλογές αλλά και τον παράγοντα τύχη. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξουν ότι ακόμα και τα γονίδια παίζουν τον ρόλο τους στο πότε κάποιος θα χάσει την… παρθενιά του για να το πούμε και απλά! Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, μελέτησαν συμπεριφορά διδύμων που όμως είχαν χωριστεί στη γέννα, και δεν είχαν καμία απολύτως επαφή όσο μεγάλωναν! Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία έκανε για πρώτη φορά sex σχεδόν στην ίδια ηλικία! Τυχαίο;

2. Τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα, μελετώνται περισσότερο πλέον: Θα έχετε ακούσει σίγουρα διηγήσεις παλαιοτέρων, που γεννούσαν μόνες στα σπίτια και η ζωή τόσο της μητέρας όσο και του μωρού κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή! Η αλήθεια είναι ότι κάποτε φαινόταν αδύνατο, ίσως αποτελούσε και ταμπού το να μελετηθεί το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, γι’ αυτό μάλιστα και πολλές έχαναν τη ζωή τους από παρεμφερείς παθήσεις! Η λεπτομερής μελέτη ξεκίνησε περίπου μία 20ετία πριν, όπως επίσης και η μαζική αφύπνιση της γυναίκας σχετικά με τον καρκίνο στα συγκεκριμένα όργανα. Ο λόγος ίσως είναι ότι εσχάτως, ο χώρος της επιστήμης και δη της ιατρικής μετράει πολύ περισσότερες γυναίκες σε σχέση με άλλες εποχές.

3. Κάποια αναπαραγωγικά όργανα δεν… ταιριάζουν: Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, το πέος του καλού σας να μην ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας κόλπο! Δεν έχει να κάνει ούτε με το μέγεθος ούτε φυσικά και με το αν ταιριάζετε ή όχι! Όλα είναι θέμα ανατομίας, του ενός σε σχέση με τον άλλο. Φανταστείτε τα κομμάτια ενός παζλ, που μόνο ένα είναι το απόλυτο ζευγάρι του άλλου! Κάπως έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι ιδανικά το σεξ δεν θα είναι καλό! Θέληση να υπάρχει…

4. Πάρτο… αριστερά: Η κλειτορίδα είναι σίγουρα το πιο ευαίσθητο όργανο του γυναικείου σώματος. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, ακόμα και εκεί μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι το πάνω αριστερά σημείο της κλειτορίδας, είναι πολύ πιο ευαίσθητο και άρα δίνει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία της. Οπότε κορίτσια, από δω και πέρα μπορείτε να καθοδηγήσετε το χεράκι του ή οτιδήποτε άλλο λίγο πιο… συγκεκριμένα!

Πηγή: www.queen.grSocial Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com