Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:44
Τοπικά

Ουρές ταλαιπωρίας στον δρόμο για τις παραλίες στο Πήλιο

Ουρές ταλαιπωρίας χθες, τόσο στον Κάτω όσο και στον Άνω Κλάδο του Πηλίου. Βολιώτες και επισκέπτες της περιοχής, που επέλεξαν τις ακτές του Πηλίου για το κυριακάτικο μπάνιο τους, αγανάκτησαν από το μποτιλιάρισμα που συνέβη κυρίως στον παραλιακό άξονα





Το πρωί οι ουρές ξεκινούσαν από την Πολυμέρη και η κίνηση διεξαγόταν σημειωτόν έως και το Μαλάκι. Δύναμη της Τροχαίας επιχειρούσε να διευθετήσει την κυκλοφορία, ωστόσο η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και δεν απεφεύχθη η ταλαιπωρία των οδηγών, τόσο προς τις ακτές όσο και στην επιστροφή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφηκε στην παραλιακή της Αγριάς, που δέχθηκε όλον τον όγκο
των οχημάτων που κατευθύνονταν προς τα παραλιακά χωριά του Παγασητικού. «Πέρασε όλη η Θεσσαλία από μπροστά μας», έλεγε καταστηματάρχης της παραλιακής της Αγριάς για τη μεγάλη κίνηση.
Ο «εφιάλτης» ωστόσο για τους καταστηματάρχες της παραλιακής Αγριάς ήταν τόσο χθες όσο και το Σάββατο το βράδυ. Όπως είναι γνωστό, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της παραλιακής οδού, η οποία δεν κλείνει ούτε μετά τις 8 το βράδυ, όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι για την εξυπηρέτηση των καταστηματαρχών και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.
Από την περασμένη Δευτέρα, η 28ης Οκτωβρίου έκλεισε. Τοποθετήθηκαν απαγορευτικές κορδέλες και σήματα ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός, καθώς εκτελούνται έργα οδοποιίας.
ΠΗΓΗ: εφ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ