Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Τοπικά > Βόλος > Βόλος: Χαμός στα επείγοντα του νοσοκομείου – Άγριος καβγάς συγγενών με οδηγό του αυτοκινήτου μετά από τροχαίο ατύχημα
Ο χαμός έγινε σήμερα το πρωϊ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείου του Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ένας 65χρονος οδηγός μηχανής που εμβολίστηκε από αυτοκίνητο στον κόμβο “Βερτζίνη” και όπως διαπιστώθηκε είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον μηρό
Ευτυχώς ο οδηγός της μηχανής φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο Νοσοκομείο του Βόλου, ωστόσο, όπου μεταφέρθηκε ο 65χρονος, στα ΤΕΠ εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.
Οι συγγενείς του τραυματία έξαλλοι συνεπλάκησαν με τον οδηγό του αυτοκινήτου και υποχρέωσαν το προσωπικό να τους απομακρύνει από τα ΤΕΠ, γιατί ανησυχούσαν τους ασθενείς. Στο Νοσοκομείο κλήθηκε και η τροχαία για να λάβει καταθέσεις για το ατύχημα.













