Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024 20:09
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Μαχαιρώματα μεταξύ πατέρα και γιού στη Νέα Ιωνία για ναρκωτικά






Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ πατέρα κα γιού σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Ιωνία, μετά από διαφωνία που είχαν για ναρκωτικά χάπια, καθώς και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ!

Τόσο ο 60χρονος πατέρας, που είναι  ανάπηρος στο πόδι , όσο και ο 34χρονος γιος του, κατέληξαν στο Νοσοκομείο, καθώς πάνω στον καυγά, στο σπίτι τους στη Ν. Ιωνία, μαχαιρώθηκαν με σουγιά.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αργά χθες το μεσημέρι στα Δικαστήρια, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράνομη κατακράτηση, κρατήθηκαν και σήμερα θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος παρακολουθούν πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Ωστόσο, ο γιος φέρεται να ζήτησε χάπια από τον πατέρα του ο οποίος αρνήθηκε να του τα δώσει, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να μαχαιρωθεί ο γιος στα χέρια και στην πλάτη και ο πατέρας στο μηρό. Ο 60χρονος ήθελε να πάει στο νοσοκομείο αλλά ο γιος τον κρατούσε μέσα στο σπίτι καθώς πήρε το προσθετικό κάτω άκρο του πατέρα του προκειμένου να μη μπορέσει να φύγει. Ο γιος χθες το πρωί πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια μετέβη και ο πατέρας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ο 60χρονος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και προχώρησε στην καταγγελία.

Πατέρας και γιος κρατούνται προσωρινά ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμοι στις αρχές λόγω των συχνών επεισοδίων που σημειώνονται μεταξύ τους.