Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:18
ΒόλοςΤοπικά

«Εφυγε» ο πρώην διευθυντής του Ορφανοτροφείου Βόλου Γεώργιος Βογιατζής






Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο πρώην διευθυντής του Ορφανοτροφείου Βόλου Γεώργιος Βογιατζής, ο οποίος
άφησε την τελευταία του πνοή  σε ιδιωτική κλινική στον Βόλο. Ο άτυχος άνδρας είχε διαγνωσθεί με την επάρατη νόσο πριν από περίπου δέκα χρόνια. Εδινε μεγάλο αγώνα, γενναίο και τα κατάφερνε. Η οικογένειά του και οικείοι του λένε ότι
ήταν ήρωας.

Ομως, η τελευταία μετάσταση επιδείνωσε πολύ τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από τα Χριστούγεννα και μετά.
Η οικογένειά του βυθίστηκε χθες το πρωί στο πένθος.Ο Γεώργιος Βογιατζής καταγόταν από τα Κανάλια, όμως όλα τα χρόνια της ζωής του διέμενε στον Βόλο. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως διευθυντής στο Ορφανοτροφείο Βόλου προσφέροντας με ζήλο και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες του.

Στην πορεία απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Ηταν απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και συνεργάστηκε με λογιστικά γραφεία στον Βόλο με τους συνεργάτες του να αναγνωρίζουν το έργο και την προσφορά του. Ως άνθρωπος διακρινόταν για τα βαθιά δημοκρατικά αισθήματα που είχε και γι’ αυτό γνώριζε την αγάπη του κόσμου, την ενεργητικότητά του και τη ζωντάνια του, ενώ ήταν ένθερμος οπαδός της Νίκης Βόλου.

Ο Γεώργιος Βογιατζής ήταν παντρεμένος με την πρώην διευθύντρια του Δημοτολογίου Βόλου Χαρούλα Γκίκα, την οποία γνώρισε στα φοιτητικά χρόνια και μοιράστηκε μαζί της ολόκληρή του τη ζωή. Στην οικογένειά του ήταν πατέρας πρότυπο. Από τον γάμο του απέκτησε δύο κόρες, την Κορίνα που είναι καθηγήτρια Αγγλικών και εργάζεται σε Κολλέγιο στην Αγγλία,και την Κατερίνα, που είναι τραπεζικός υπάλληλος.

Τον Νοέμβριο γνώρισε και το πρώτο του εγγόνι το οποίο δυστυχώς δεν πρόλαβε να το δει να βαφτίζεται. Η κηδεία
του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρα