Τοπικά

16 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Μαγνησία

Εμφανίστηκε ως πελάτισσα σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στο Βόλο, προβάρισε μπουφάν αξίας 98 ευρώ, ξέχασε όμως… να περάσει από το ταμείο.

Ο λόγος για μία 50χρονη, η οποία δρώντας με επιδεξιότητα, αφαίρεσε από το μπουφάν που της άρεσε το αντικλεπτικό σύστημα και επιχείρησε να φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει. Η δράστιδα έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος που κάλεσε την ασφάλεια.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την 50χρονη, η οποία προέκυψε ότι ήταν συχνή… πελάτισσα του καταστήματος. Μόλις προ τριών ημερών, είχε ξαναπάει στο μαγαζί και είχε αφαιρέσει με την ίδια μέθοδο δύο ακόμη γυναικεία μπουφάν, τα οποία επέστρεψε.

Κι άλλες συλλήψεις
Στη σύλληψη ενός 38χρονου Βολιώτη, προχώρησαν αστυνομικοί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης παρακολουθούνταν από τις διωκτικές αρχές, που μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 38χρονου και βρήκαν ποσότητα χασίς βάρος 89,15 γραμμαρίων.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων (4 στο Βόλο, 1 στη Σκιάθο και 1 στην Περιφέρεια), καθώς εντοπίστηκαν να οδηγούν δίκυκλες μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα.

Συνελήφθησαν επίσης δύο καταστηματάρχες στο Βόλο, ο ένας γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια λειτουργίας και ο δεύτερος γιατί έπαιζε μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια, στα 85 DB.

Στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων αλβανικής υπηκοότητας προχώρησαν αστυνομικοί. Οι δύο από αυτούς κατελήφθησαν χωρίς έγγραφα παραμονής, ενώ ο τρίτος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.
Τέλος, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για επαιτεία.