Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:08
Αθλητικά

Όταν η «παπάρα» γίνεται έγκυρη πληροφορία

Kornilios Sarantioglou





Το ότι κάποιοι έχουν εμπάθεια με τον Αχιλλέα Μπέο είναι δεδομένο για λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι κάποιοι προσπαθούν τεχνηέντως  να εκμεταλλευτούν τη δυσαρέσκεια κάποιων λιγοστών φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου.

Πολλές φορές μάλιστα φτάνουν στο σημείο να «ανακαλύψουν» μία είδηση επικαλούμενοι μία έγκυρη πληροφορία, μόνο και μόνο για να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Χθες λοιπόν κάποιοι ανακάλυψαν διότι περί ανακάλυψης πρόκειται ότι ο Δήμος Βόλου (και κατ’ επέκταση ο Μπέος φυσικά), μπλοκάρει την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα για να κάνουν ακόμα πιο «αξιόπιστη» την έγκυρη κατά τ’ άλλα πληροφορία, υπογράμμισαν ότι το μπλοκάρισμα προκαλείται από την προσπάθεια του Δήμου Βόλου να του παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό.

Σημειωτέον βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ναι μεν ο Δήμος Βόλου είχε κινήσει τις διαδικασίες πέρυσι το Σεπτέμβριο ώστε να πάρει στα «χέρια» του το Πανθεσσαλικό, αλλά τα Τουριστικά ακίνητα αρνήθηκαν την πρόταση που είχε κατατεθεί έπειτα από πολιτικές παρεμβάσεις. Οι συζητήσεις με τα Τουριστικά ακίνητα ξεκίνησαν πέρυσι το Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα προς όλους εκείνους του φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που πίστεψαν την είδηση αυτή.

Είναι δυνατόν να μπορεί να μπλοκάρει ο Δήμος Βόλου την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Ολυμπιακό Βόλου μόνο και μόνο επειδή είχε καταθέσει πρόταση πέρυσι τον Σεπτέμβριο, η οποία και απορρίφθηκε;

Είναι δυνατόν να μπορεί να μπλοκάρει ο Δήμος Βόλου την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Ολυμπιακό Βόλου, τη στιγμή που η διοίκηση των Τουριστικών ακινήτων ελέγχεται από την Κυβέρνηση η οποία μόνο καλές σχέσεις δεν έχει με τη Δημοτική αρχή;

Αν ο Δήμος Βόλου είχε τη δυνατότητα να πάρει το Πανθεσσαλικό στάδιο γιατί δεν το έκανε τόσους μήνες;

Γιατί ο Ανδρέας Μπονόβας στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα «Θεσσαλία» δεν αναφέρθηκε στα δήθεν εμπόδια που βάζει ο Δήμος Βόλου για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Ολυμπιακό Βόλου και απλά εμφανίστηκε σίγουρος για τη χρησιμοποίησή του από τους «ερυθρόλευκους». Εκτός κι αν ο Δήμος Βόλου μπλόκαρε την παραχώρηση τη Δευτέρα.

Υπάρχουν φυσικά κι άλλα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την είδηση όπως για παράδειγμα ποιος τη διέρρευσε και με ποιο σκοπό. Μήπως για να χρεώσουν κάποιοι στον Αχιλλέα Μπέο την αδυναμία τους να πάρουν το Πανθεσσαλικό; Λέω μήπως…

Σε κάθε περίπτωση ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου, ας αναρωτηθεί όλα τα παραπάνω και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.