Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:55
Αθλητικά

Όλα όσα συμφωνήθηκαν για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ






Στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 14 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΘ μεταξύ του Volos NFC και της Νίκης Βόλου.

Αυτό συμφωνήθηκε στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΘ μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων και της διοίκησης της Ενωσης. Σημειωτέον, για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό χρειάστηκε η συναίνεση του Volos NFC, μια και στην προκήρυξη του κυπέλλου αναφερόταν ότι ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Ωστόσο για λόγους ασφάλειας, η διοίκηση του Volos NFC συναίνεσε στη διεξαγωγή του τελικού στην έδρα που χρησιμοποιεί η Νίκη Βόλου.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια, αποφασίστηκε να δοθούν στις δύο ομάδες από 2.000 εισιτήρια, τα οποία και θα προπωλήσουν έως και μία ημέρα πριν από τον τελικό, καθώς δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό την ημέρα του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.  Οι φίλοι του Volos NFC θα καθίσουν στο Βόρειο πέταλο και αυτοί της Νίκης Βόλου στο Νότιο πέταλο, ενώ οι δύο ομάδες θα πάρουν και από 30 προσκλήσεις στα επίσημα.

Ο αγώνας αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 4.00 μ.μ., ενώ γηπεδούχος κληρώθηκε να είναι ο Volos NFC.

Επιπλέον, αποφασίστηκε τον αγώνα να διευθύνει ο ανώτερος διαιτητής της ΕΠΣΘ, που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Σκουλάς.