Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:45
ΒόλοςΤοπικά

Ως το τέλος του μήνα η ανανέωση σύμβασης του επικουρικού ογκολόγου στο Αχιλλοπούλειο






Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Υγείας η διαδικασία ανανέωσης της σύμβασης του ογκολόγου κυρίου Μιχαηλίδη για ακόμη τρία χρόνια, όποως ανακοινώνεται σε δελτίο τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας. Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου, στο μεσοδιάστημα, αναμένεται να συνδράμει το Ογκολογικό Τμήμα για λίγες ημέρες την εβδομάδα ογκολόγος από την Λάρισα. Επίσης το Νοσοκομείο Βόλου ακόμα αναμένει ακόμα την τοποθέτηση δεύτερου μόνιμου ογκολόγου.

Αναλυτικότερα:

«Χτες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των καρκινοπαθών, τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κύριο Δραμητινό, τον υποδιοικητή κύριο Αποστολίδη, την υπεύθυνη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κυρία Χαρανά και φυσικά τον ογκολόγο κύριο Ρήγα. Η ειλικρινής προσπάθεια όλων ήταν να βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση στο πρόβλημα της έλλειψης δεύτερου ειδικού ογκολόγου. Πρόβλημα το οποίο έγκαιρα είχε επισημανθεί από τον κύριο Ρήγα. Μετά από προσωπικές παρεμβάσεις του κύριου Δραμητινού, μετά από τον γνωστό δικό μας αγώνα, αλλά και τις παρεμβάσεις του προεδρείου των καρκινοπαθών, επιτέλους φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα. Έτσι, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο Υπουργείο Υγείας η διαδικασία ανανέωσης της σύμβασης του ογκολόγου κυρίου Μιχαηλίδη για ακόμη τρία χρόνια. Στο μεσοδιάστημα, αναμένεται να συνδράμει το Ογκολογικό Τμήμα για λίγες ημέρες την εβδομάδα ογκολόγος από την Λάρισα. Ακόμη βέβαια περιμένουμε να τοποθετηθεί ο δεύτερος μόνιμος ογκολόγος και αναρωτιόμαστε εύλογα γιατί υπάρχει αυτή η πολύμηνη αδικαιολόγητη καθυστέρηση;

Θέλουμε να βεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι πέρα από οποιαδήποτε προβλήματα ή διαφορές, είμαστε όλοι εδώ, στο Νοσοκομείο του Βόλου και μας ενώνει πάντοτε ένας κοινός σκοπός, η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας.»