Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:24
Αθλητικά

Ωρα κυπέλλου για τη Γ’ Εθνική






Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνονται σήμερα οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Ο Ολυμπιακός Βόλου για την πρώτη φάση του θεσμού υποδέχεται στις 3.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Απόλλωνα Λάρισας, σε ένα ματς όπου από μόνο του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Κι αυτό όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, μια και ο Απόλλων Λάρισας θεωρείται από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά και από θέμα γοήτρου.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος, αφενός για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες και αφετέρου για να ξεκουράσει κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς. Αλλώστε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τονίσει σε κάθε τόνο ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Τον αγώνα του Πανθεσσαλικού θα διευθύνει ο Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Κελεσίδη και Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

Με Θεσπρωτό η Νίκη

 

Την ίδια στιγμή, η Νίκη Βόλου υποδέχεται στο Π. Μαγουλάς τον Θεσπρωτό. Με τους «κυανόλευκους» να αναζητούν τη νίκη για λόγους ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, η διοικούσα Επιτροπή της Νίκης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η είσοδός τους στο γήπεδο θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρηςη Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός ορίστηκε ο  Μουτσάνας, με βοηθούς τους Τακόπουλο και Στεφανή, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

 

Με αλλαγές στην Ιστιαία ο Ρήγας

 

Τέλος, στην Ιστιαία θα ταξιδέψει ο Ρήγας Φεραίος για να αντιμετωπίσει για το κύπελλο την τοπική ομάδα.  Η ομάδα του Βελεστίνου δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό ο Λάκης Μπακάλης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Τον αγώνα Ιστιαία – Ρήγας θα διευθύνει ο Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας  έχοντας για βοηθούς τους Σοφό και Κορακιανίτη από την ίδια Ένωση

*Και οι τρεις αναμετρήσεις των ομάδων της Μαγνησίας αρχίζουν στις 3.00 μ.μ.