Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 06:59
Τοπικά

Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών στη Μαγνησία






Xωρίς προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στα σχολεία της Μαγνησίας όπου εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα 1892 υποψήφιοι. Οι μαθητές προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα στις 7:30 το πρωί και θα θέματα τους δόθηκαν στις 8:30.
Πιο συγκεκριμένα 1.471 είναι οι εγγεγραμμένοι μαθητές που διαγωνίζονται στη Μαγνησία από τα Γενικά Λύκεια και σήμερα υπήρξαν ελάχιστες απουσίες.
Αναλυτικά από τους 1.376 μαθητές που διαγωνίζονται με το νέο σύστημα προσήλθαν οι 1.350 ( 26 απουσίες). 95 είναι οι μαθητές που διαγωνίζονται με το παλιό σύστημα εξετάσεων στη Μαγνησία (έξι μαθήματα) και από αυτούς προσήλθαν οι 84 (11 απουσίες).
Αύριο στη μάχη των Πανελλαδικών οι μαθητές της Γ’ Λυκείου των Επαγγελματικών Λυκείων.

 

Η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές στο 1ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας

Ο διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας υπενθυμίζουν στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων ότι:

  • η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων στο εξεταστικό κέντρο είναι το αργό-τερο στις 7:45 π.μ.,
    • οι υποψήφιοι κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέ-πεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα με τα οποία είναι δυνατή η δολίευση των εξετάσεων,
    • ειδικά για τα κινητά τηλέφωνα, οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι η κατοχή κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ακόμη κι όταν αυτό είναι κλειστό μπορεί να επιφέρει την αποβολή του υποψηφίου από τη διαδικασία των εξετάσεων,
    • στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπονται πόσιμα και φαγώσιμα παρά μόνο νερό.

Τέλος, εύχονται στους απόφοιτους και τελειόφοιτους του σχολείου μας που θα συμμετάσχουν φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καλή επιτυχία.