Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 17:13
Τοπικά

Χρ. Στεφόπουλος κατά «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» με μήνυση και αυτόφωρο – Αναζητούνται οι υπεύθυνοι της εφημερίδας






Με την υποβολή μήνυσης, και μάλιστα με τη διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας, απάντησε σε συκοφαντικό και δυσφημιστικό, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και της ηλεκτρονικής της έκδοσης ο αντιδήμαρχος Βόλου, Χρήστος Στεφόπουλος.

Η μήνυση στρέφεται κατά των Βασ. Δανού, Πολυς Ντίκα, υπεύθυνων των δύο Μέσων και της συντάκτριας του, Κατερίνας Τασσόπουλου, που μέχρι αργά το βράδυ χθες καίτοι αναζητήθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές δεν βρέθηκαν για να προσαχθούν βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

«Δεν υπάρχει…ο αντιδήμαρχος

Το δημοτικό αυτοκίνητο που οδηγεί επί 24ωρου βάσεως ο μέγας αντιδήμαρχος Χ. Στεφόπουλος έλαβε κλήσεις για τροχονομικές παραβάσεις ύψους 750 ευρώ.
Ο Δήμος , δηλαδή όλοι εμείς θα πληρώσουμε τις κλήσεις ενός αντιδημάρχου που δεν σέβεται πάνω απ΄ όλα τον Νόμο και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η απόφαση για τα χρήματα που θα πληρώσουμε αναρτήθηκε στη Διαύγεια».

Δήλωση Στεφόπουλου

Στο μεταξύ ο κ. Στεφόπουλος δήλωσε: Η ανοχή τελείωσε. Δεν γίνεται πλέον να διασυρόμαστε άδικα και αναιτιολόγητα από ανθρώπους που έχουν αυτοαναγορευθεί σε εισαγγελείς και μοιράζουν δεξιά κι αριστερά «καταγγελίες» και «κατηγορίες» με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Το λόγο για το ψευδές και συκοφαντικό αυτό δημοσίευμα έχει πλέον η Δικαιοσύνη