Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:55
Τοπικά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου






Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τους φίλους καταναλωτές και όλα τα μέλη του να μοιραστούν με τον Αη – Βασίλη και τα ξωτικά του μια ξεχωριστή γιορτινή διάθεση, για να κάνουμε αυτές τις γιορτές πιο όμορφες κι αξέχαστες, για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το 2018 αναβιώνοντας ένα παλαιό έθιμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 12:00- 14:00 & 16:00 -18:00

ΕΡΜΟΥ & ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ – ΕΡΜΟΥ & ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : « ΔΕΝΤΡΟ ΕΥΧΩΝ»

Με μεγάλη χαρά τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη θα περιμένουν όλα τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα για να την κρεμάσουν στο δέντρο των ευχών και να στείλουν τις πιο γλυκές τους ευχές σε όλο τον κόσμο.

ΕΡΜΟΥ & ΑΡΓΟΥΣ : FACEPAITING

Η Σχολή Αισθητικής της κ. Βούλγαρη θα υποστηρίξει τη γιορτινή διάθεση των μικρών φίλων μας    και όχι μόνο, στολίζοντας τα πρόσωπά τους με Χριστουγεννιάτικα σχέδια

ΕΡΜΟΥ & ΤΟΠΑΛΗ : ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Φωτογραφηθείετε με αστείες γκριμάτσες στο ειδικά στημένο πλαίσιο φωτογράφισης για να θυμάστε αυτή την ημέρα… Εκεί ο Αϊ Βασίλης θα σας περιμένει να γελάσετε μαζί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 12:00- 14:00 & 16:00 -18:00

ΣΗΜΕΙΟ ΟΔΩΝ : ΕΡΜΟΥ & ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ – ΕΡΜΟΥ & ΤΟΠΑΛΗ : « ΔΕΝΤΡΟ ΕΥΧΩΝ»

Με μεγάλη χαρά τα ξωτικά του Αγίου Βασίλη θα περιμένουν όλα τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα για να την κρεμάσουν στο δένδρο των ευχών και να στείλουν τις πιο γλυκές ευχές τους σε όλο τον κόσμο. Στο σημείο αυτό θα μοιράζεται χαρτοπόλεμος.

Επίσης στην οδό Τοπάλη θα βρίσκεται μαζί μας το Γηροκομείο Βόλου, όπου αγοράζοντας μία κάρτα αξίας 1 ευρώ, μπορούμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε την πολύτιμη προσφορά του στους πιο γλυκούς ανθρώπους της ζωής μας, τους παππούδες μας και να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΕΡΜΟΥ & ΑΡΓΟΥΣ : FACEPAITING

Η Σχολή Αισθητικής της κ. Βούλγαρη θα υποστηρίξει τη γιορτινή διάθεση των μικρών φίλων μας και όχι μόνο στολίζοντας τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

ΕΡΜΟΥ & ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Φωτογραφηθείτε με αστείες γκριμάτσες στο ειδικά στημένο πλαίσιο φωτογράφισης για να θυμάστε αυτή την ημέρα. Εκεί ο Αϊ Βασίλης θα σας περιμένει να γελάσετε μαζί.