Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:55
Αθλητικά

Χουάν Φεράντο: “Χαρούμενος από την εμφάνιση, αλλά κοιτάμε το ματς με τον Αλμυρό”






Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και από τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Volos NFC, Χουάν Φεράντο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοση της ομάδος μου στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους στην επίθεση, να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και όταν χάναμε την μπάλα προσπαθούσαμε να πρεσάρουμε τον αντίπαλο. Κάποιες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε στην αμυντική μας λειτουργία. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και καταφέραμε με επιτυχία να ολοκληρώσουμε αυτό το παιχνίδι. Για μας, πλέον, ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αλμυρό για το πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Το κύπελλο θα το δούμε μελλοντικά. Καλή τύχη στο νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Εύχομαι καλή πορεία».

 

Μπακάλης: Μετά το πρώτο γκολ πετάξαμε “λευκή” πετσέτα

 

Από την πλευρά του ο Λάκης Μπακάλης εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του:

«Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά και ανύπαρκτοι στο δημιουργικό κομμάτι. Κάναμε άσχημη εμφάνιση, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο πιέσαμε ψηλά. Μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε πετάξαμε «λευκή πετσέτα».
Οι συνεργασίες των Σέττου, Ευθυμιάδη, Σεχολάρι ήταν κακές και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από δύο πάσες. Έχουμε σίγουρα πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Η ανάπτυξη μας είναι πάρα πολύ κακή, αλλά θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Επίσης, είδα μια πάρα πολύ κακή εικόνα αμυντική λειτουργία.
Προέχει το πρωτάθλημα και εκεί θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Παίξαμε ένα ματς κυπέλλου, έχοντας και αρκετά προβλήματα, ενώ κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. Πριν το ματς είπαμε να παίξουμε το παιχνίδι και ό,τι βγει, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος. Για μας προτεραιότητα έχει το παιχνίδι της Κυριακής».