Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:59
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χονγκ Κονγκ: «Με παγίδευσε φίλος μου, δεν ήξερα ότι είχε κοκαΐνη η βαλίτσα», λέει το 21χρονο μοντέλο






Άγνοια για την ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στη βαλίτσα της δηλώνει το 21χρονο σήμερα μοντέλο, που συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και κρατείται στις φυλακές Tai Lam.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σε σύνδεση μέσω του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, υποστήριξε ότι την «παγίδευσε ένας Ρουμάνος φίλος της» από τη Μυτιλήνη, με τον οποίο πείστηκε να ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ, αφού όμως έκαναν στάση πριν στην Αντίσα Μπέμπα της Αιθιοπίας.

Εκεί ο φίλος της τής είπε ότι θα ταξιδέψουν χωριστά, λόγω ενός λάθος -όπως ισχυρίστηκε εκείνος- στα εισιτήρια, δίνοντάς της και ένα καινούριο σακίδιο -στο οποίο βρίσκονταν τα ναρκωτικά- για να μεταφέρει ρούχα που είχε αγοράσει από εκεί.

«Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν ήξερα τι κουβαλούσα. Σοκ έπαθα. Δεν κατάλαβα ότι υπήρχαν μέσα ναρκωτικά», δήλωσε το μοντέλο.

Όπως εξήγησε, τής είχε αφήσει την τσάντα πάνω στο κρεβάτι. «Εγώ εκείνη την ώρα βιαζόμουν για να πετάξω και όπως βιαζόμουν έβαλα όλα τα ρούχα μέσα. Μέσα τα φερμουάρ ήταν όλα καινούρια, δεν υπήρχε τίποτα.. Δεν ήμουν σίγουρη πόσα κιλά ήταν η τσάντα, γιατί δεν την είχα σηκώσει, την είχα πάνω στο κρεβάτι», σημείωσε.

Περιγράφοντας την σύλληψή της, ανέφερε: «Οι αστυνομικοί είπαν ότι είχα πάθει σοκ. Είχα “μείνει”. Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι ήταν κοκαΐνη έμεινα “κόκκαλο”. Γιατί να έχω μαζί μου κοκαΐνη;»

Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου και παρόντες θα είναι οι γονείς της, αλλά και ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου.