Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:47
Τοπικά

Χειρουργήθηκε ο 17χρονος που δέχθηκε μαχαιριά από τον πατέρα του






Προσωρινή αναβολή μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου πήρε η εκδίκαση του Αυτοφώρου με τον 48χρονο πατέρα που κατά τη διάρκεια καβγά το περασμένο Σάββατο το βράδυ επιτέθηκε και τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον 17χρονο γιο του.

Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη από το Δικαστήριο καθώς απουσίαζε χθες η βασική μάρτυρας, που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του 17χρονου και σύζυγος του 48χρονου, η οποία την ώρα που ήταν προσδιορισμένο να εκδικαστεί το Αυτόφωρο, βρισκόταν δίπλα στο παιδί της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος χθες υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του τένοντα.

Με βάση τα προαναφερόμενα η έδρα έκρινε ότι το Αυτόφωρο δεν μπορεί να εκδικαστεί και έτσι προσδιορίστηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας του Βόλου. Ο 48χρονος ωστόσο συνελήφθη χθες, όταν πήγε στο Νοσοκομείο να δει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς μεταξύ τους δεν αφορούσε σε κάτι σοβαρό, ωστόσο ο 48χρονος επιτέθηκε με το μαχαίρι που βρήκε στην κουζίνα στον 17χρονο γιο του, προκαλώντας του τραύμα στην παλάμη του αριστερού του χεριού.

Ο 17χρονος με τη συνδρομή της μητέρας του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενος, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη χθες στο Νοσοκομείο, την ώρα που πήγε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του γιου του. Είχε προηγηθεί η κατάθεση μήνυσης από τη σύζυγό του και τον γιο του.