Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:29
LIFE

Χαμός με τις ημίγυμνες φωτογραφίες 24χρονης υπουργού της Ουκρανίας (photos)






Σάλο έχουν προκαλέσει στο Κίεβο οι ημίγυμνες φωτογραφίες της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση.

Ηδη υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για την τοποθέτηση της 24χρονης Αναστασία Ντέεβα στο υπουργείο, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της. Τώρα, ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη νεαρή παντρεμένη συνεργάτιδά του και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, κατηγορώντας τους επικριτές της ότι έχουν εμμονή με την ηθικολογία.

 

Ξέχασε να τις σβήσει

Οι φωτογραφίες είναι ιδιωτικές επέμεινε ο Αβάκοφ και τραβήχτηκαν την εποχή που σπούδαζε στη Βρετανία, ενώ παράλληλα ήταν συνεργάτιδα αρκετών Ουκρανών βουλευτών.

Ομως, όπως αναφέρει η Daily Mail που τις δημοσίευσε, οι φωτογραφίες παρέμειναν στους λογαριασμούς της Ντέεβα στα social media μετά από την ένταξή της στην κυβέρνηση και την ανάληψη μίας βασικής θέσης στην προσπάθεια της Ουκρανίας να ενταχθεί στην ΕΕ.

 

Φήμες για σχέση με τον υπουργό

Σαν να μην έφταναν αυτά, στα social media άρχισαν να κυκλοφορούν και οι φήμες ότι έχει σχέση με τον υπουργό Εσωτερικών, κάτι που διέψευσε πηγή από το υπουργείο. «Είναι ανοησίες τα περί σχέσης με τον Αβάκοφ», ανέφερε η πηγή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το θέμα δεν είναι οι γυμνές φωτογραφίες, επέμεινε η Ιρίνα Γκεραστσένκο, αντιπρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου, προσθέτοντας ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τις φωτογραφίες που επιθυμεί. «Ούτε ο σεξισμός και η υποκρισία είναι το θέμα, αλλά η παραβίαση των διαδικασιών», συμπλήρωσε, εκφράζοντας την αντίθεσή της για την υπουργοποίηση της Ντέεβα, ενώ υποστήριξε ότι το βιογραφικό της περιέχει λανθασμένα στοιχεία.

 

«Δεν έχει δικαίωμα να φωτογραφηθεί μία φοιτήτρια;»

Ο υπουργός Εσωτερικών πάντως την υπερασπίστηκε, εξαίροντας την ικανότητά της στην επικοινωνία, κάνοντας αναφορά στα πτυχία της αλλά και το γεγονός ότι μιλά άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

«Της επιτίθενται εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η τοποθέτησή της εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο. «Δεν έχει δικαίωμα μία φοιτήτρια να βγάλει ιδιωτικές φωτογραφίες;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αβάκοφ.

 

Κριτική και για τα ρούχα

Μπορεί τώρα η Ντέεβα να δέχεται πυρά για τις ημίγυμνες φωτογραφίες της, αλλά στο παρελθόν έχει επικριθεί και για τα ακριβά δυτικά ρούχα της. Η 24χρονη πήγε σε σχολείο σε μία μικρή πόλη κοντά στο Μάντσεστερ, ενώ αργότερα σπούδασε και στο Κίεβο ενώ ήταν συνεργάτιδα βουλευτών του κόμματος του Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Είναι παντρεμένη με τον 33χρονο Γκρόγκορι Ντέεβ, ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας, ο οποίος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τις φωτογραφίες.

Πηγή: iefimerida.gr