Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:38
Παραπολιτικά

Φτερνίστηκε η…Στάχτου, σχόλασε το Δημαρχείο! Σε άγνοια ή κουτοπονηριά – εξαπάτηση η στάση εργασίας;






Αν δεν πρόκειται για πλήρη άγνοια, τότε πρόκειται για μεγάλη κουτοπονηριά, αλλά και απόπειρα εξαπάτησης που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί! Αναφερόμαστε στην «έκκληση» της γνωστής συνδικαλίστριας του Δήμου Βόλου, Θάλειας Στάχτου, η οποία κλήθηκε να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις για τα όσα της καταλογίζουν οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου ότι ανέφερε ψευδώς και συκοφαντικά εναντίον τους, προς τους συναδέλφους της.

Τι αναφέρει αυτή η έκκληση; Να παραστούν το μεσημέρι την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο όπου εκδικάζεται η υπόθεσή της!!! Και αυτοί, υποκλινόμενοι προφανώς στους αγώνες και το συνδικαλιστικό της μεγαλείο, έσπευσαν να προκηρύξουν τρίωρες στάσεις εργασίας! Γιατί δίνει μια απλή κατάθεση, και βέβαια δεν δικάζεται, η Στάχτου!

Δηλαδή αν η κ. Στάχτου φτερνιστεί (το γράφω ευγενώς) θα κηρύξουν απεργία διαρκείας; Ήμαρτον! Πόσο ακόμη θα ξεφτιλίζουν το συνδικαλισμό και θα προκαλούν τις χιλιάδες των ανέργων συμπολιτών μας που τους βλέπουν να καλοπερνούν σε βάρος τους, ενώ οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υποφέρουν; Λίγη τσίπα, λίγη συναίσθηση της πραγματικότητας δεν υπάρχει;