Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 15:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρόσω Κυριάκου: «Όλα είναι ψέματα…»






Θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελίδη πήρε η Φρόσω Κυριάκου, ενώ η Μίνα Αρναούτη παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από το νοσοκομείο.

Δύο μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που βρισκόντουσαν μέσα στο όχημα με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή μίλησαν στην εφημερίδα «Real News».

Η Φρόσω Κυριάκου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού, απάντησε στους ισχυρισμούς που θέλουν ότι η Μίνα Αρναούτη της είχε ζητήσει να οδηγήσει εκείνη το τζιπ του Παντελίδη λέγοντας: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά που γράφονται ή λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια από το μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι συνέβη πραγματικά».

Στη συνέχεια η 21χρονη φοιτήτρια αναφέρει: «Αυτό τον καιρό προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου», ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα σε όλες τις συζητήσεις που κάνει με τους δικούς της ανθρώπους, δηλώνει αποφασισμένη να βοηθήσει για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Από την άλλη η Μίνα Αρναούτη, μέσα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δήλωνε: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όλα όσα λέγονται».