Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:46
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτό θάνατο είχε ο 63χρονος που βρέθηκε σε καταψύκτη






Φρικτό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων του είχε ο 63χρονος ναυτικός ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Σουλτάνα Μαριανού, η οποία ανέλαβε να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα, ο 63χρονος πέθανε από ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Όπως λέει η ιατροδικαστής, οι δολοφόνοι έκλεισαν τη μύτη και το στόμα του,  πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη, με αποτέλεσμα ο 63χρονος να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα του με ένα πανί, ενώ ο άντρας είχε δεχθεί και δύο χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με το πόρισμα, δεν ήταν θανατηφόρα.

Σημειώνεται ότι το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα, ενώ η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.

Παράλληλα, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της πλέον όχι μόνο στην 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε ο άτυχος άνδρας και είχαν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, αλλά και στον 27χρονο γιο της από τον πρώτο γάμο της. Σημειώνεται ότι η 45χρονη έφυγε από την Ελλάδα, για τη Βουλγαρία, μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν να δηλωθεί η εξαφάνιση του 65χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που είχε το θύμα σε τράπεζα.

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι η 45χρονη και ο 27χρονος γιος της βρίσκονται στη Βουλγαρία, έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ.

 

Πηγή: protothema.gr