Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:40
Κόσμος

Φρικτές εικόνες: Έγκυος πέθανε όταν το κεφάλι της σφήνωσε σε κάγκελα!






Σοκ σε ολόκληρη την Κίνα έχουν προκαλέσει οι παρακάτω εικόνες που έκαναν χθες τον γύρο των κινεζικών ΜΜΕ και στις οποίες απεικονίζεται μια έγκυος γυναίκα, λίγη μόνο ώρα πριν χάσει τη ζωή της, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, στην επαρχία Sha’ anxi.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή  της όταν το κεφάλι της κόλλησε σε προστατευτικά κάγκελα που βρίσκονταν στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι η γυναίκα έδειχνε ζαλισμένη και προσπάθησε να στηριχθεί πάνω στα κάγκελα, προκειμένου να μην πέσει στο έδαφος. Ωστόσο, ξαφνικά λιποθύμησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κολλήσει το κεφάλι της.

Η άτυχη κοπέλα περίμενε δίδυμα

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, η γυναίκα πιθανότατα λιποθύμησε ξαφνικά και «προσγειώθηκε» στα κάγκελα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πεθάνει από ασφυξία. Ωστόσο, όπως είπαν, είναι επίσης πιθανό να έπαθε εγκεφαλικό. «Φως» στα ερωτήματα αυτά θα δώσει μόνο η νεκροψία που θα γίνει σύντομα.

Μάταια οι περαστικοί προσπαθούσαν να τη σώσουν

Σύμφωνα με το Beijing News, παρά τις προσπάθειες των περαστικών και των αντρών της αστυνομίας, που έσπευσαν να την απεγκλωβίσουν, η γυναίκα -ηλικίας περίπου 30 ετών- έχασε τη ζωή της κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε τα αγέννητα παιδιά, αφού κυοφορούσε δίδυμα!