Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:35
Κόσμος

Φρίκη στις ΗΠΑ: Γυναίκα γέννησε και πέταξε τα μωρά της στα σκουπίδια






Mία 30χρονη make up artist από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθώς κατηγορείται ότι, σε διάστημα 13 μηνών, έφερε στον κόσμο δύο μωρά και αμέσως μετά τα πέταξε στα σκουπίδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν λίγο μετά τη γέννησή τους.

Η 30χρονη ανακρίθηκε από τις αρχές και ομολόγησε ότι γέννησε λίγες ώρες νωρίτερα σπίτι της χωρίς τη βοήθεια γιατρού. Σύμφωνα με την ίδια μετά τον τοκετό το νεογέννητο ανέπνεε με δυσκολία. Ωστόσο η ίδια προτίμησε να το πετάξει στoν κάδο σκουπιδιών του σπιτιού της.

Είχε ξαναπετάξει μωρό στα σκουπίδια

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι η 30χρονη το 2017 είχε ξαναπετάξει το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια. Από τα ατρικά αρχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία αποδεικνύεται ότι η Daywalt ήταν έγκυος και ότι το μωρό έχαιρε άκρας υγείας μέχρι το τρίτο τρίμηνο κύησης. Η νεαρή γυναίκα δεν εισήχθη ποτέ σε νοσοκομείο για να γεννήσει και πιστεύεται ότι σκότωσε το παιδί της όπως ακριβώς έκανε και στις αρχές Δεκεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές εάν η γυναίκα είναι παντρεμένη ωστόσο έχει δύο κόρες και αρκετά συχνά ανέβαζε στα social media φωτογραφίες τους.

 

 

Πηγή: ethnos.gr