Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:20
LIFE

Φοβερό: το Epsilon γυρίζει το δικό του Game of Thrones! (pics)







Όταν ο κολοσσός του HBO κοίταξε στα μάτια το σχέδιο παραγωγής του Ε το έπιασε κρύος ιδρώτας. Και δεν έφταιγε το ότι ερχόταν ο χειμώνας.
 Το Game of Thrones επέστρεψε. Είναι εδώ για τα καλά και δεν πρόκειται φύγει από την επικαιρότητα τουλάχιστον για τον επόμενο 1,5 μήνα. Θα απασχολεί τα social media και το παγκόσμιο ίντερνετ όσο διαρκεί η 7η σεζόν και μήνες μετά μέχρι να επιστρέψει για το 8ο και τελευταίο κεφάλαιο της τηλεοπτικής του ιστορίας. Ο μύθος της σειράς μπορεί να ξεκίνησε στα βιβλία αλλά γιγαντώθηκε στην μικρή οθόνη. Μία παραγωγή που είναι ναι μεν για την τηλεόραση αλλά έχει κινηματογραφική αύρα. Τόσο στο μπάτζετ όσο και στην σκηνοθεσία, το καστ και γενικότερα τις προδιαγραφές της παραγωγής. Το HBO ξεπέρασε τον εαυτό του σε κάποια σημεία της σειράς.
 Θα μπορούσε όμως κάποιος να κάνει καλύτερη τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων του Τ. Ρ. Ρ. Μάρτιν; Ποιο κανάλι θα μπορούσε να σταθεί αντάξιο στην παραγωγή του HBO; Ποιο κανάλι θα έκανε τα ποδαράκια του HBO να τρέμουν από το φόβο τους επειδή η καρέκλα τους θα έτριζε;

Το Netflix; Ας γελάσω. Το AMC; Χαχαχα, γέλασα. Κάποιο ευρωπαϊκό; Τώρα κάτι πας να κάνεις, πέτυχες την ήπειρο. Το BBC; Ωπα, έφυγες πολύ βόρεια. Κατέβα στον ευρωπαϊκό νότο και πάρκαρε Ελλάδα. Άνοιξε τηλεόραση. Ψάξε ένα ένα τα κανάλια. Όλα είναι αδιάφορα έτσι; Όχι όλα, συνέχισε το ζάπινγκ. Το είδες έτσι; Έφτασες στην συχνότητα που φτάσαμε όλοι και σήκωσες το δάχτυλο από το κουμπί που σε πάει στον επόμενο σταθμό. Σταμάτησες και εσύ στο Έψιλον. Και καλά έκανες γιατί και εσύ όπως και εκατομμύρια άλλοι ξέρουν. Το Έψιλον θα έκανε την σπουδαιότερη και θρυλικότερη τηλεοπτική μεταφορά του Game of Thrones Που θα μπορούσες να φανταστείς.

Αν είσαι βέβαια από αυτούς τους εγκάθετους που δεν μπορούν να πειστούν και νομίζεις ότι κάνουμε πλάκα, σου έχουμε έτοιμη την απάντηση. Μια σειρά φωτογραφιών που θα αποδείξουν και στους πιο δύσπιστους του λόγου το αληθές. Μία σειρά φωτογραφιών που θα επιβεβαιώσουν αυτό που ξέρουν όλοι. Ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανάλι αντάξιο να σταθεί στην αρένα της επικότητας μαζί με το Έψιλον tv. Όλοι θα λυγίσουν μπροστά στον βασιλιά. Αυτόν που πραγματικά πρέπει να κάτσει στον σιδερένιο θρόνο. Ναι, ίσως να μην κατάφερνε να πάρει τα δικαιώματα για το ακριβές όνομα Game of thrones αλλά και κάτι παραπλήσιο σε τίτλο να βγάλει να αφήσει ιστορία.

Έτσι θα ήταν το Game of Thrones αν ήταν παραγωγή του «Ε»

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: menshouse