Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 11:50
Ελλάδα

Φλαμπουράρης: “Μην ασχολείστε με τον Πόθεν Εσχες μου, θα σας μηνύσω”






Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί για μια ακόμα φορά ο Αλέκος Φλαμπουράρης όσους εξακολουθούν να αναφέρονται στην υπόθεση με την τεχνική εταιρία στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστεί.

Το θέμα επανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς ο οποίος τοποθετούμενος επί του προϋπολογισμού εξέφρασε την άποψη -επικαλούμενος και τα σχετικά συνταγματικά άρθρα- ότι ο υπουργός Επικρατείας θα έπρεπε να έχει απωλέσει τη βουλευτική του έδρα επειδή ήταν παράλληλα και μέτοχος σε τεχνική εταιρία που έπαιρνε έργα από το Δημόσιο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κάλεσε τον βουλευτή να είναι περισσότερος προσεκτικός και να αναζητήσει τα επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και συνεπικουρούμενος από την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε να σταματήσει η λασπολογία εις βάρος που έχει ξεκινήσει πριν τις εκλογές.

Ο κ. Φλαμπουράρης συσχέτισε μάλιστα το πρόσφατο εμπρησμό της οικείας του με τις επιθέσεις εις βάρος του. «Πρέπει να σταματήσει αυτή η τακτική ειδάλλως θα προχωρήσω σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που δεν έχω πάρει» προειδοποίησε και κατέληξε: «Σέβομαι τη γνώμη όλων αλλά όταν φτάνουν στα όρια της ανεντιμότητας τα πράγματα αλλάζουν».

Σημειώνεται πάντως ότι η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής έχει παραπέμψει –με ό,τι αυτό συνεπάγεται- τη υπόθεση σε ορκωτούς λογιστές.

Πηγή: thetoc