Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:28
LIFE

Φαβορί του GNTM αποχώρησε από το ριάλιτι λόγω προβλήματος υγείας






Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έγινε από το Next Top Model.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από το GNTM είναι η Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας.

Το 20χρονο plus size μοντέλο που λάτρευαν οι κριτές είχε δηλώσει όταν είχε περάσει από οντισιόν πως έχει διαβήτη τύπου 1.

Έτσι, πριν από μερικές μέρες η γλυκιά Ξανθή Τζερεφού εισήχθη σε νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε την κατάλληλη αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι της, αποχωρώντας από το σπίτι του GNTM.

Εκτός GNTM η Ξανθούλα Τζερεφού

Την αποχώρηση της θα την δούμε στην τηλεόραση σε περίπου 5 εβδομάδες από τώρα, καθώς οι εκπομπές έχουν μαγνητοσκοπηθεί εδώ και καιρό.

Το κορίτσι, που στις ακροάσεις η Βίκυ Καγιά παρομοίασε με μοντέλο της δεκαετίας του ’20, με τα κοντά σπαστά μαλλιά της και τα πράσινα μάτια της, σπουδάζει διατροφή και διαιoτολογία στη Σητεία, έχει δουλέψει μόλις έναν χρόνο ως μοντέλο.

Οι φωτογραφήσεις της στο ριάλιτι λάμβαναν πάντα θετικά σχόλια από τους κριτές και γι΄αυτό είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κλίκας, οι οποίες είχαν παραπονεθεί για την καλή κριτική που συνεχώς δέχεται.

Ενα πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει στο ριάλιτι

«Της χαϊδεύουν τα αυτιά γεμάτα όμορφα λόγια. Πώς θα γίνει αυτό το κορίτσι μοντέλο; Πώς θα φτάσει στα ύψη έτσι; Αν είναι να έχουμε μόνο εξώφυλλα από ταινίες και από καρτούν, τι να πω;» ήταν ένα από τα τελευταία σχόλιά της για την Ξανθή.

 

 

Πηγή: Espresso

Πηγή: Φαβορί του GNTM αποχώρησε από το ριάλιτι λόγω προβλήματος υγείας [εικόνες] | iefimerida.gr