Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 20:46
LIFE

Φαίη Σκορδά: Εκνευρίστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποχώρησε από την εκπομπή






Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα στο Πρω1νό του Ant1 με καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε διάφορες κριτικές, που του έχουν ασκηθεί κατά καιρούς, χαρακτηρίζοντάς τις «μπούρδες» με τη Φαίη Σκορδά να υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει το τι ακριβώς γράφουν τα blog για εκείνον. Τότε «άναψαν τα αίματα» σε μια κουβέντα που προκάλεσε τον εκνευρισμό και των δύο.

«Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Εσύ πάντα δικαιολογείς! Εσύ θες να τα πας καλά με όλους. Δεν σπας αυγά με κανέναν! Όποτε πάω να πω μια κακή κουβέντα για κανέναν, αμέσως πας να το σώσεις. (…) Εγώ είπα δημοσίως και για τον Περρή ακόμα. Καλύτερα ο Περρής που λέει τι πιστεύει και τι νιώθει, παρά από κάποιους άλλους που λένε άλλα από πίσω κι άλλα από μπροστά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Με έχεις πετύχει να λέω από πίσω; Τώρα μου το πας επί προσωπικού…».

Λίγη ώρα αργότερα, και πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, μεταξύ αστείου και σοβαρού, η Φαίη Σκορδά έβγαλε το μικρόφωνο της και αποχώρησε από το πλατό.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί ΕΔΩ