Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:23
Θεσσαλία

Φάρσαλα: Στο νοσοκομείο μαθήτρια με χτύπημα στο κεφάλι μετά από κατανάλωση αλκοόλ!






Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό που φέρνει ξανά στην επικαιρότητα τη μάστιγα της παράνομης χορήγησης αλκοόλ σε ανήλικους, έλαβε χώρα στα Φάρσαλα ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου την περασμένη Παρασκευή.

Το συμβάν κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, σημειώθηκε έξω από καφέ – μπαρ το οποίο λειτουργούσε από το πρωί, επ’ αφορμή της γιορτής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νεαρή μαθήτρια Λυκείου η οποία προηγουμένως είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Λάρισας, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη άνοιξη είχαμε αλλεπάλληλα αντίστοιχα κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ, με αποκορύφωνα τη μεταφορά 15χρονης μαθήτριας στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η τοπική αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους και επιβολή τσουχτερών προστίμων, αλλά όπως τα γεγονότα μαρτυρούν το πρόβλημα παραμένει προβληματίζοντας την τοπική κοινωνία.

Πηγή: onlarissa.gr