Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Ένα μαύρο κομποσκοίνι εξετάζουν τώρα οι Αρχές






Το νέο εύρημα στο κάθισμα του συνοδηγού στο μοιραίο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά της περίεργης υπόθεσης θανάτου της άτυχης μητέρας.

Ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός με δυο μπλε χάντρες εντοπίστηκε από την αυτοψία της αστυνομίας. Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην άτυχη Ειρήνη, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα από την αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου όπου φυλασσόταν όλους αυτούς τους μήνες, το χρυσαφί αμάξι της άτυχης γυναίκας για περαιτέρω έρευνες.

«Μιλάμε για ένα μεγάλο κομποσκοίνι, το οποίο μπαίνει σε αντρικό χέρι και όχι σε γυναικείο. Είναι μαύρο και έχει δυο μπλε χάντρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται το DNA. Αυτό το αντικείμενο θεωρώ ότι δεν ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη. Ρωτήσαμε όλα τα μέλη της οικογένειας και μας είπαν ότι το συγκεκριμένο δεν είναι δικό της κι ότι πρέπει να ανήκει σε άλλο πρόσωπο . Εάν αυτό το αντικείμενο αποδοθεί σε κάποιο πρόσωπο τότε αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις αιτίες και το θάνατό της. Ένα προσωπικό στοιχείο το οποίο φοριέται δεν αφήνεται και μάλιστα σε ένα τόσο οφθαλμοφανές μέρος όπως είναι η θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία που έγινε , στη μάχη που έγινε στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου», λέει στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Ταουξής.

«Ερευνήσαμε μέσα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος αν πράγματι το κομποσκοίνι ήταν της Ειρήνης Λαγούδη. Κατηγορηματικά σας δηλώνω ότι δεν ήταν του θύματος. Η θανούσα έφερε εν ζωή αλλά και κατά τον θάνατο ένα κομποσκοίνι στο αριστερό της χέρι το οποίο βρέθηκε να το φοράει κατά την αυτοψία της αστυνομίας.

Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πειστήριο έχει σχέση με το άτομο που ευθύνεται για το θάνατο της άτυχης Ειρήνης. Πιστεύουμε ότι υπήρξε μια μάχη μεταξύ θύματος και δράστη που έγινε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου , σε μια προσπάθεια το θύμα να αμυνθεί για να σωθεί» λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Στο σημείο της τραγωδίας, στη λίμνη Τριχωνίδα πήγε για πρώτη φορά μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο αδερφός της, ο οποίος άφησε λίγα λουλούδια εκεί που ξεψύχησε η άτυχη γυναίκα. Μαζί με τα τρία παιδιά της 44χρονης προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και τον άνθρωπο που σκότωσε την Ειρήνη τους.

 

 

Πηγή: protothema.gr