Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:19
ΒόλοςΤοπικά

Υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο η Αγγελική Τομαρά






Την απόφασή της να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου με την αυτοδιοικητική παράταξη του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», ανακοίνωσε η Αγγελική Τομαρά.

Η Αγγελική Τομαρά είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι μέλος της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου με συμμετοχές για την διάδοση της Ελληνικής Πολιτιστικής μας παράδοσης. Μέλος του χορευτικού τμήματος στην ενορία του Αγ. Βασιλείου Βόλου «Βήματα Ελληνική Παράδοσης» καθώς και στην Παραδοσιακή χορωδία Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος με πολλές συμμετοχές. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο τέκνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της υποψηφιότητας της Αγγελικής Τομαρά:

Η απόφασή μου να υπηρετήσω να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου για το Δήμο Βόλου αξιολογώντας την θετική επιτυχία της σημερινής Γνήσιας Ανεξάρτητης Ακομμάτιστης Δημοτικής Παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο που αποδείχτηκε στην πράξη αποτελεσματική. Θέλω να προσφέρω ν αγωνιστώ για ένα ΒΟΛΟ σύγχρονο Ευρωπαικό. Μπαίνω σ αυτή την διαδικασία για να βοηθήσω την πόλη μου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά πάντα τα συμφέροντα των Δημοτών. Αγωνιζόμαστε για τον ΒΟΛΟ του μέλλοντος Αγαπάμε την πόλη μας και προσφέρουμε. ΜΑΖΙ με την παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ_ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” του σημερινού και αυριανού δημάρχου προχωράμε!!!!!!