Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τόσες μέρες μας έλεγαν ψέματα»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 37χρονης






Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, η οποία αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε τελικά νεκρή, δολοφονημένη, σε χωράφι στο Βελβεντό Κοζάνης, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία του συζύγου και του πεθερού της.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, ο σύζυγος της 37χρονης ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι εκείνος και η 37χρονη καβγάδισαν και εκείνη τον απείλησε ότι θα έπαιρνε τα παιδιά τους και θα έφετγε για να μείνει μόνιμα στον Πειραιά, απ’ όπου και κατάγεται.

Εκείνος, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, που του πέρασαν χειροπέδες, έφτασε στα όριά του. Δολοφόνησε τη σύζυγό του και, σύμφωνα με τις τελευταίες, δραματικές εξελιξεις, υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

Η άτυχη Ανθή σε αγροτικές εργασίες στο χωράφι

«Δεν περίμενα τέτοια κατάληξη για το παιδί μου»

Σε επικοινωνία του protothema.gr με τον πατέρα της 37χρονης, εκείνος δήλωσε σοκαρισμένος από την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης της κόρης του και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

«Δεν περίμενα τέτοια κατάληξη για το παιδί μου. Πίστευα μέσα μου ότι ζούσε. Είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα βρισκόταν. Πάει, το έχασα το παιδί μου. Τα εγγόνια μου έμειναν ορφανά. Τόσες μέρες μας έλεγαν ψέματα» είπε με τρεμάμενη φωνή ο Θανάσης Λινάρδος, πατέρας της άτυχης Ανθής.

O πατέρας της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Κοζάνη, για να βοηθήσει την αστυνομία στην αναζήτηση της κόρης του. Όλες αυτές τις ημέρες ζούσε σε ξενοδοχείο, μακριά από το συγγενικό περιβάλλον του γαμπρού.

Η άτυχη κόρη του είχε γνωρίσει τον σύζυγό της πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια στην περιοχή της Κοζάνης.