Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:41
Αθλητικά

Τσαμπιονς Λιγκ: Τσεκάρουν δύο εισιτήρια για τους «8»






Η κρίσιμη εβδομάδα των αγώνων ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League ξεκίνησε και οι πρώτες δύο μάχες διεξάγονται σε Αγγλία και Ιταλία.

Η Αρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν στο Emirates και θα ψάξει κάτι που έχει καταφέρει μονάχα η Ρεάλ στα μέσα της δεκαετία του ’80. Την ανατροπή σε εις βάρος της σκορ 5-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πάντως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε ξανά σε ντέρμπι από την Λίβερπουλ εκτός έδρας και η γκρίνια προς το πρόσωπο του Αλσατού τεχνικού ολοένα και μεγαλώνει.

Ο Εζίλ είναι εκτός για την Άρσεναλ ενώ η Μπάγερν από την πλευρά της δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένος Φίλιπ Λαμ.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1 θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Πιθανές Συνθέσεις
Αρσεναλ:Οσπίνα – Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Τσάκα – Τσάμπερλεϊν, Ιβόμπι, Γουόλκοτ – Σάντσες
Μπάγερν:Ούλριχ – Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ – Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ – Κόστα, Ρόμπεν – Λεβαντόφσκι

 

Μάχη στην Ιταλία

Κι αν στην Αγγλία το ενδιαφέρον είναι μειωμένο εξαιτίας του σκορ του πρώτου αγώνα, στο «Σαν Πάολο» αναμένεται σπουδαία μάχη ανάμεσα στην Νάπολι και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» επικράτησε 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έχει πάρει ένα καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ωστόσο, οι Ιταλοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύουν στην ανατροπή.

Ο Μέρτενς όπως επιβεβαίωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι θα αγωνιστεί κανονικά ενώ από πλευράς Ισπανών επιστρέφει συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2

Πιθανές Συνθέσεις
Νάπολι:Ρέινα – Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Γκουλάμ – Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ – Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας – Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο – Κρος, Κασεμίρο, Μόντριτς – Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο