Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν είναι πια ανέκδοτο – Μένει να πάρει και ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα






Την υπόσχεση για έξοδο από το μνημόνιο το καλοκαίρι του 2018 επανελαβε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Διοίκηση της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσιπρας σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον».

Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως «σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιπρας, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση, που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο, το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!