Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 07:58
LIFE

Τσάρλι Σιν: Ήμουν ανεύθυνος με το AIDS, αλλά δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω






Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν εμφανίστηκε τον περασμένο μήνα σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC και αποκάλυψε on air ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι φορέας του ιού HIV. Ο 50χρονος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα των celebrities, Radar Online και υποστήριξε ότι παραδέχεται πως ασθένησε επειδή ήταν ανεύθυνος και δεν πρόσεχε τον εαυτό του.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Two and a Half Men  αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σε πάρτι και έκανε «άγριο σεξ», αλλά, όταν τον Μάιο του 2011 έμαθε πως είναι θετικός στον ιό HIV ένιωσε σοκαρισμένος και για κάποια στιγμή νόμιζε ότι επρόκειτο για ένα κακό όνειρο από το οποίο θα ξυπνούσε. Ο ηθοποιός μίλησε στον πατέρα του για την ασθένειά του ένα μήνα αργότερα. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι όταν ο πατέρας του, επίσης ηθοποιός, Μάρτιν Σιν, ξεπέρασε το πρώτο σοκ, του έδειξε αγάπη και απόλυτη στήριξη.

Ο Τσάρλι Σιν τονίζει ότι «έφυγε ένα βάρος από τους ώμους του», αφού αποκάλυψε δημόσια ότι είναι φορέας του ιού HIV, μια αποκάλυψη που αποφάσισε να κάνει επειδή δεχόταν σωρεία εκβιασμών από τις πρώην συντρόφους του. Όμως, ακόμα και όταν έμαθε το δυσάρεστο νέο, ο Τσάρλι Σιν υποστηρίζει ότι δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να αυτοκτονήσει.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος και δεν  μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μετά την διάγνωση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Τσάρλι Σιν, που  έχει κάνει τρεις γάμους, είχε πολλές συντρόφους και είχε κάνει σύντομες σχέσεις με πολλές πορνοστάρ, παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να κάνει την δημόσια αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του πολύ νωρίτερα, αλλά υπήρχαν «πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες» που τον εμπόδιζαν να το κάνει.