Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:07
Τοπικά

Τροχαίο με δυο τραυματίες στον Βόλο






Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα, οδηγοί ενός δικύκλου και ενός αυτοκινήτου αντίστοιχα. Ευτυχώς κανέναν τραυματισμό, παρά τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, δεν υπέστη μικρό κοριτσάκι, το οποίο βρίσκονταν στη θέση συνεπιβάτη του Ι.Χ., με οδηγό τη μητέρα του.

Το τροχαίο προκλήθηκε στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Λ. Βυρωνος (έναν δρόμο πάνω από την Αναλήψεως). Το δίκυκλο με οδηγό άντρα ηλικίας περίπου 50 ετών κινούνταν στη Λ. Βυρωνος, όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με οδηγό νεαρής ηλικίας γυναίκα, το οποίο ανέβαινε την Κ. Καρταλη.

Η οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του τιμονιού. Το αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο, από την δεξιά πλευρά του δρόμου και έπεσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε δέντρο. Η μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου έγινε σμπαραλια. Η μητέρα του παιδιού τραυματίστηκε, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ήταν στο οδόστρωμα ο οδηγός του δικύκλου.

Ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο για τη διακομιδή των δυο τραυματιών στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών τέθηκαν σε αυξημένη ετοιμότητα.

Ευτυχώς το μικρό παιδί, εκτός απο το ισχυρό σοκ, δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος είχε αναχωρήσει προσωρινά από τσιπουράδικο, όπου βρισκόταν με παρέα, για να μεταβεί σε περίπτερο και να επιστρέψει. Μετά από ώρα φίλοι του ανησύχησαν που δεν επέστρεψε και κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο όμως απάντησε η τροχαία… Εγκατέλειψαν το μαγαζί σπεύδοντας στο Νοσοκομείο.