Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:51
Τοπικά

Τροχαίο δυστύχημα στη Λαρίσης, με θύμα ένα 40χρονο






Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη οδό Λαρίσης στο ύψος του νεκροταφείου «Κούκος», με θύμα τον 40χρονο Χρήστο Μπουκώρο, φωτογράφου, εξάδελφου του Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστου Μπουκώρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 40χρονος κινούνταν με το Ι.Χ.Ε. όχημά του μάρκας Scoda, με κατεύθυνση προς Βελεστίνο, όπου διέμενε, όταν στο ύψος του νεκροταφείου, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και λόγω ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Παρόλο που ο 40χρονος φορούσε ζώνη ασφαλείας, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης υπέστη σοβαρότατα τραύματα στον αυχένα, αλλά και στο κεφάλι με συνέπεια να βρει σχεδόν ακαριαίο θάνατο.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα απαιτήθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βόλου, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου για τη διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής.

Ο πρόωρος και άδικος χαμός του έχει βυθίσει στο πένθος τόσο την περιοχή του Αλμυρού, από όπου κατάγονταν, όσο και του Βελεστίνου όπου διέμενε, καθώς ο Χρήστος Μπουκώρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα σε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά δρώμενα.

Από την Τροχαία Βόλου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα και το χαμό του άτυχου 40χρονου.