Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:54
LIFE

ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ… ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ, ΣΤΟ GAME OF THRONES!!!






Αν και μόλις 20 ετών κατάφερε να σκανδαλίσει ολόκληρη την υφήλιο με την εμφάνισή της σε μια από τις πιο τολμηρές σκηνές του Game of Thrones.

Είναι καλλονή, δίμετρη ξανθιά με έντονο διαπεραστικό βλέμμα. Και Ελληνίδα. Το όνομά της Xena Avramidis (το καλλιτεχνικό). Καίτη Αβραμίδη το κανονικό.

H 20χρονη καλλονή, κόρη μιας Πολωνέζας και ενός Τρικαλινού,σπουδάζει αγγλική φιλολογία στην Ουαλία, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, εργάζεται ως μοντέλο και έχει και κάνει και κάποια guest σε γνωστές παγκοσμίως τηλεοπτικές σειρές. Όλα αυτά ενώ ζει μεταξύ. Ουαλίας και Ελλάδας, αφού μοιράζει τη ζωή της και στις δύο χώρες.

Η Xena Avramidis, που πρωταγωνίστησε στην περίφημη σκηνή του τρίτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου του Game of Thrones, ερωτοτροπώντας με δύο γυναίκες υπό το βλέμμα του γόη Pedro Pascal, επελέγη τυχαία για το συγκεκριμένο ρόλο, όταν μια κοπέλα που είχε συμμετάσχει επίσης στη δημοφιλή σειρά βρήκε μια φωτογραφία της στο Facebook και την πρότεινε στον cast director.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εμφανιστώ γυμνή. Μέχρι τότε είχα κάνει μόνο πασαρέλα με εσώρουχα. Βέβαια ύστερα από λίγες ώρες αισθανόμουν καλύτερα», λέει τώρα, μιλώντας στην Espresso για την εμπειρία της συμμετοχής της στο Game of Thrones.

«Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί», προσθέτει.

Η Xena Avramidis πριν το Game of Thrones είχε συμμετάσχει στη σειρά Dr. Who, στο Video clip των High Cross Society με τίτλο Every time I look, ενώ τώρα παίζει και στην ταινία Graig’s meat που αναμένεται στους κινηματογράφους.

Στα μελλοντικά σχέδια της Xena, πέρα από την ολοκλήρωση των σπουδών της είναι πια και η υποκριτική, ενώ, όπως λέει η ίδια, θέλει πολύ να δουλέψει τόσο στην Ουαλία, όσο και στην Ελλάδα.

Πηγή: trikalavoice.gr