Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:38
Τοπικά

Τρεις ξαφνικές απώλειες ανθρώπων θρηνεί ο Βόλος – «Έφυγαν» νωρίς σε ηλικίες 46, 58 και 60 ετών






Πάνω στο πλοίο, την ώρα που εργαζόταν, και πριν αυτό προσεγγίσει τη Φολέγανδρο άφησε την τελευταία του πνοή ο 46χρονος βολιώτης Γιάννης Μαρτίου που εργαζόταν ως δόκιμος μηχανικός. Ο άτυχος 46χρονος είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα στο Βόλο για να επισκεφθεί την οικογένειά του και είχε αναχωρήσει την Πέμπτη αλλά το ταξίδι για την Φολέγανδρο έμελε να είναι το τελευταίο του ταξίδι. Στις 12 το μεσημέρι αύριο, Τρίτη, θα γίνει η κηδεία του, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως.

Την τελευταία του πνοή στον ύπνο του άφησε σε ηλικία 58χρόνων ο Γιώργος Χουμπλής από τη Νέα Ιωνία. Ο άτυχος 58χρονος είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από λίγο διάστημα από το εργοστάσιο Λούλης, όμως δεν πρόλαβε να χαρεί τη σύνταξή του, καθώς χθες έσβησε προδομένος από την καρδιά του. Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Νέα Ιωνία στη 1 το μεσημέρι.

Χθες, εξάλλου, απεβίωσε σε ηλικία 60 χρόνων ο Σταύρος Στέλλος από το Βόλο. Ο άτυχος 60χρονος, κουνιάδος του πρώην αντιδημάρχου Βόλου Βαγγέλη Καπούλα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου.