Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:35
ΒόλοςΤοπικά

Τρεις ακόμη Ρομά εμπλέκονται στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Αλιβέρι






Τρεις ακόμη Ρομά συγγενείς του 33χρονου που αφού μάλωσε με έναν 20χρονο και έναν 15χρονο τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τα ξημερώματα της Κυριακής στον οικισμό ρομά Αλιβερίου, αναζητά η Αστυνομία, ενώ από πυροβολισμός τραυματίστηκε έλαφρά ακόμη ένας 19χρονος, που το πρωί της Δευτέρας πήγε στο νοσοκομείο με τραύματα από σκάγια στην πλάτη.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, προκύπτει ότι στο επεισόδιο που έγινε για τις συνθήκες σύγκρουσης ενός αυτοκινήτου, μετά το οποίο ακολούθησαν οι πυροβολισμοί κατά των νεαρών, εκτός από τον 33χρονο δράστη, συμμετείχαν άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 23, 33 και 35 χρονών, συγγενείς του δράστη, οι οποίοι έχουν επίσης εξαφανιστεί και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Επίσης, εκτός από τον 20χρονο ρομ. Που τραυματίστηκε στο χέρι, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματίστηκαν από τα σκάγια ένας 15χρονος, που αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, αλλά και ένας 19χρονος ρομ, που πήγε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, με ελαφρά τραύματα στην πλάτη και επίσης πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον 33χρονο δράστη, που εξαφανίστηκε μαζί με το όπλο, αλλά και τους τρεις συγγενείς του, που συμμετείχαν στο επεισόδιο.