Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 23:37
Τοπικά

Τραυματισμός 55χρονου στη Μακρυράχη






Τραυματισμένος ανασύρθηκε πριν από λίγη ώρα από το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένας 55χρονος αγρότης από την Μακρυράχη. Το όχημα που οδηγούσε ντεραπάρισε με τον οδηγό να εγκλωβίζεται μέσα σ’ αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ο αγρότης επέστρεφε από το θερμοκήπιο που διατηρεί λίγα μέτρα έξω από το χωριό, επιχείρησε να βγει από τον αγροτικό δρόμο που καταλήγει στις εγκαταστάσεις του στον κεντρικό δρόμο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τα φρένα του αυτοκινήτου του όμως δεν έπιασαν, το αγροτικό αυτοκίνητο ντεραπάρισε και ακινητοποιήθηκε στις δύο ρόδες. Ο αγρότης αν και εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του κατάφερε να ειδοποιήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Στο σημείο έφτασαν κάτοικοι του χωριού ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για τον απεγκλωβισμό του. Δεν χρειάστηκε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες να παρέμβει αφού πριν φτάσουν τα οχήματα ο 55χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 55χρονος έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι.