Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:05
Τοπικά

Τραμπούκοι έστησαν ενέδρα και χτύπησαν έξω από το Astra τον Απ. Γαλάτη!






Βρόμικη και άνανδρη επίθεση από τρεις άντρες, που του είχαν στήσει ενέδρα, δέχθηκε απόψε το βράδυ ο γνωστός δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Απόστολος Γαλάτης, την ώρα που έφθανε στο κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού Astra για την κυριακάτικη αθλητική του εκπομπή.
Ο κ. Γαλάτης εμφανώς ταραγμένος ξεκίνησε την εκπομπή, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει και μετέβη στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς, ενώ ήδη του επεισοδίου με τους τραμπούκους επελήφθη η Ελληνική Αστυνομία, που θα αξιοποιήσει υλικό από κάμερες όπου τα γεγονότα έχουν καταγραφεί.
Να θυμίσουμε ότι προ ολίγων εβδομάδων ανάλογη ενέδρα είχε στηθεί και στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έξω από το σπίτι του, αλλά τα άτομα αυτά δεν ολοκλήρωσαν τα σχέδιά τους από τυχαίο γεγονός.
Με ενδιαφέρον πάντως περιμένουμε την αντίδραση όλων αυτών που με την μισαλλοδοξία και την όξυνση που καλλιεργούν ωθούν διάφορα αντικοινωνικά και περιθωριακά στοιχεία σε τέτοιες καταδικαστέες ενέργειες. Και προφανώς όλους αυτούς θα πρέπει να καλέσει κάποια στιγμή ο εισαγγελέας ως ηθικούς αυτουργούς, πριν φθάσουμε στο απευκταίο σημείο να θρηνήσουμε και θύματα.