Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: 68χρονος πέθανε από γροθιά 18χρονου






Tραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ ενός ηλικιωμένου άνδρα στην Ορεστιάδα και ενός 18χρονου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» το περιστατικό συνέβη στο χωρίο Νέο Χειμώνιο και σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος άνδρας έκανε παρατήρηση σε δυο παιδιά ηλικίας περίπου 12 ετών καθώς πετούσαν πέτρες σε τζαμαρίες και αυτοκίνητα. Τότε, ο ένας εκ των δύο αντέδρασε και πέταξε μια πέτρα στον 68χρονοη οποία τον τραυμάτισε ελαφρά.

Στη συνέχεια όμως έκανε την εμφάνισή του στο σημείο ένας 18χρονος θλέλοντας να υπερασπιστεί τα δύο παιδιά. Ακολούθησε έντονη λογομαχία, όπου μάλιστα το μέρος που εκτυλίχθηκαν όλα αυτά ήταν στο εξωτερικό ενός από τα κεντρικά καφενεία του χωριού, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 18χρονος επιτέθηκε με γροθιά στον 68χρονο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στον δρόμο χτυπώντας το κεφάλι του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από την πτώση καθώς υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 18χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ορεστιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Πηγή: iefimerida.gr