Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 09:03
Κόσμος

Τραγωδία! Της έκαναν εξορκισμό και πέθανε






Σάλος έχει προκληθεί στην Αμερική μετά την είδηση ότι μία 22χρονη γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια εξορκισμού, που πραγματοποιήθηκε σε τοπική εκκλησία στο Μπελίζ.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ, αλλά όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σώμα της σηκώθηκε στον αέρα και μίλησε σε ανδρική φωνή.
Η Jaqueline Sanchez υπέφερε από σπασμούς, ενώ ταυτόχρονα φώναζε υστερικά με τους γιατρούς στο νοσοκομείο να μην μπορούν να διαγνώσουν την κατάστασή της. Η Sanchez τελικά υπέστη καρδιό-αναπνευστική ανακοπή και πέθανε. Οι γονείς της πιστεύουν πως είχε καταληφθεί από δαίμονα, κάτι που βάσισαν στο γεγονός πως τους τελευταίους μήνες της ζωής της είχε προσβληθεί από ανεξήγητες ασθένειες. Ακόμη, ανέφεραν πως είχε καταληφθεί από ‘πνεύματα’, αφού το τελευταίο διάστημα ασχολιόταν με τον πίνακα των πνευμάτων Ouija.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η κοπέλα πέθανε από φυσικά αίτια και τόνισε ότι κοψίματα και οι μώλωπες στο σώμα της οφείλονταν στην κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί. ”Η ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε ότι αυτό το κορίτσι, πέθανε από φυσικά αίτια, καρδιακή ανακοπή, ενώ οι μώλωπες και πληγές στο σώμα της, ήταν λόγω της έκστασης”, δήλωσε ο Roger Gutiérrez.