Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:31
Τοπικά

Τραγωδία στα Λεχώνια. Ενας άνδρας νεκρός στο φλεγόμενο κτίριο






Σε τραγωδία εξελίχθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των πρώην «Ψυγείων» στα Λεχώνια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο κτίριο, ενώ άλλα δύο άτομα που εργάζονταν μαζί του ευτυχώς πρόλαβαν και βγήκαν έξω εγκαίρως.

Από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ήταν άμεση και επιτόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες δίνουν μάχη για τον περιορισμό της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης στο εσωτερικό του κτιρίου, το οποίο ανακαινίζεται από ιδιώτη.

Λόγω της έκτασης της πυρκαγιάς και του γεγονότος ότι βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και στο εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Βόλου και ήδη οχήματα βρίσκονται στο σημείο της φωτιάς. Ενισχύσεις έχουν ζητηθεί και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λάρισας και Τρικάλων.

Την επιχείρηση της πυρόσβεσης συντονίζει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαρ. Πόζογλουενώ στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Βόλου, κ. Μαλαματίνης για την παροχή βοήθεια από τον Δήμο εάν παραστεί ανάγκη..