Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:17
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό: Αύριο θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελής Παντελίδης






Απίστευτη μοιάζει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O τραγουδιστής αναγνωρίστηκε από τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται και από ένα μέλος του μουσικού σχήματος στο οποίο συμμετείχε.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Παντελής Παντελίδης το βράδυ της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έκανε πρόβες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ στενοχωρημένος τις τελευταίες ημέρες με όσα είχαν γίνει με το τραγούδι του για την Κύπρο.

Θέλοντας πάντως να δείξει ότι συνεχίζει και πως ανυπομονεί για τη συνεργασία, μία μέρα πριν το τραγικό τροχαίο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Premiera” plhsiazei,Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Σ