Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 20:13
Τοπικά

Τρίτη μέρα ερευνών για τον 83χρονο Δημ. Κοντογιάννη στις Μηλιές






Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού γυμναστή Δημήτρη Κοντογιάννη, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη το απόγευμα.

Και χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες.

Ο 83χρονος έφυγε από το σπίτι του στις Μηλιές για πεζοπορία και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κλιμάκια της ΕΜΑΚ, εθελοντές διαφόρων οργανώσεων διασωστών και κάτοικοι των Μηλεών εδώ και τρεις μέρες χτενίζουν την περιοχή, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Μεγάλη κινητοποίηση για την εξαφάνιση του 83χρονου γίνεται και μέσω το social media. Συγγενείς και παλιοί μαθητές του έχουν αναρτήσει τη φωτογραφία του και κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τους δικούς του.

Επίσης ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, όπου ήταν ιδρυτικό μέλος στην ανάρτησή του επισημαίνει: «Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και πρόεδρός του συλλόγου ως τις αρχές του 2000, αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης που πήγε για το αγαπημένο του περπάτημα. Ευχόμαστε οι έρευνες να έχουν αίσιο τέλος και να μη συνέβη κάτι σοβαρό. Όποιος είδε τον Δημήτρη Κοντογιάννη ή γνωρίζει οτιδήποτε για το τι μπορεί να συνέβη, παρακαλείται να ενημερώσει τις αρχές».