Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 23:27
Θεσσαλία

Τρίκαλα: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και αγόρασαν Ι.Χ. και μηχανές






Για περισσότερο από τρεις μήνες ερευνούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας την κλοπή ενός χρηματοκιβωτίου από το σπίτι ενός επιχειρηματία στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και, τελικά, διαπίστωσαν ότι τα 100.000 ευρώ που περιείχε έγιναν… αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες!

Η διάρρηξη στο σπίτι του 36χρονου επιχειρηματία είχε γίνει την ώρα που ο ιδιοκτήτης του έλειπε για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι το χρηματοκιβώτιο που περιείχε το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό είχε κάνει φτερά και κάλεσε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε πολύμηνη έρευνα και κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Δράστες ήταν πέντε Έλληνες μεταξύ 21 και 29 χρόνων, οι οποίοι με τα κλεμμένα χρήματα αγόρασαν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και δυο μοτοσικλέτες!

Τα οχήματα κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματοκιβώτιο που βρέθηκε στο σημείο όπου το είχαν κρύψει και αποδόθηκε στον επιχειρηματία. Οι νεαροί «ποντικοί» δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένη κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.