Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:07
LIFE

Το Τwitter ξεσπά κατά του Χανταμπάκη -Η κίνηση και η κοροϊδία στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που εξόργισε (video)






Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρωθεί το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο έφερε νέες αντιδράσεις στα social media.

Οι σκηνές που επιλέχθηκαν για το νέο τρέιλερ δείχνουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου απομονωμένη, να σπάει καρύδες μόνη της για να φάει και ενώ την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας των «Διάσημων» κάθονται μαζί.

Μάλιστα κάποια σχόλια του Στέλιου Χανταμπάκη είναι αυτά που έχουν προκαλέσει την οργή των περισσότερων στο Τwitter αλλά και στα υπόλοιπα social media.

Στο χορό μπήκε και ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι, και έγραψε στο Facebook: «Χανταμπάκη ντροπή σου να τα βάζεις με μια γυναίκα και ντροπή και στους υπόλοιπους άντρες διάσημους απορώ γιατί τους λένε διάσημους άλλο αυτό που δεν του είπαν τίποτα όταν αύριο θα δείτε που με ένα σουτιέν θα κοροϊδεύει την Ειρήνη για αποχώρηση ρε Χανταμπάκη ντροπή όπως και σε σένα Χούτο άντρες λίγοι είσαστε ρε έτσι δεν φέρονται ρε στις γυναίκες ντροπή ρε τις γυναίκες τις αγαπάμε ρε και τις σεβόμαστε ρε ντροπή σου και πάλι».

Πηγή: iefimerida.gr